Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

>> Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου
Κυβέρνηση και Υπ. Εργασίας να σταματήσουν να πετάνε αετό και να κάνουν τα στραβά μάτια στην εργοδοτική ασυδοσία

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο διήμερο στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, έξι άτομα (5 ημεδαποί και αλλοδαπός), οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης επισκέφτηκε το Σάββατο 09.03.2024 συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Προώθησης Προϊόντων Νίκο Νύκτα το περίπτερο με το οποίο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει στην έκθεση «FoodExpo»

>> Του Κώστα Αναγνώστου
Πλούσιο θέαμα με υψηλές ταχύτητες και ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης στον 2ο Πανελλήνιο αγώνα ορεινής ποδηλασίας στη Χίο το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου 2024.

Στις 7 Μαρτίου 2024 και 12.00 συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βροντάδου Χίου μετά από πρόσκληση της προέδρου του με μόνο θέμα συζήτησης τον αιφνίδιο θάνατο του Νικολάου Καλογερά

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’, Προέδρου του ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παραδόθηκαν στις 06/03/2024 παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου, φορητοί υπολογιστές.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 2,910,762
Μοναδικές επισκέψεις: 1,655,725
Από :7 Φεβρουάριος, 2012