Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Πιστό στο ραντεβού του το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ έπειτα από τις τεράστιες επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις , Πινόκιο & Σταχτοπούτα σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές.

Ανακοίνωση του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Προφανώς, όμως ο κ. Γεωργαντάς εννοούσε ότι η κοροϊδία και η αναλγησία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για τους Έλληνες κτηνοτρόφους, πτηνοτρόφους, χοιροτρόφους και αλιείς δεν έχουν, τα σχεδόν 4 χρόνια διακυβέρνησης από τη ΝΔ, όριο και τέλος.

Με σχετική ανακοίνωσή της, η Ένωση Στρατιωτικών Χίου ΕΣΠΕΕΧΙ, ενημερώνει: Η Ένωσή μας με έγγραφα της στους αρμόδιους έχει προτείνει να τοποθετηθεί Θάλαμος Υπερβαρικού Οξυγόνου (Θάλαμος Αποσυμπίεσης) ο οποίος να τοποθετηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου.

>> Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
Για μια ακόμη φορά το θέμα ΝΕΡΟ μας απασχολεί όλους και η θέση και οπτική γωνία που το βλέπει καθένας, καθορίζει, αν το αντιμετωπίζει ως φυσικό αγαθό και δικαίωμα να παρέχεται στους ανθρώπους μας ή ως εμπόρευμα και μέσο κερδοφορίας.

Την Παρασκευή 10ην Φεβρουαρίου 2023 πανηγυρίζει μετά πάσης εκκλησιαστικής μεγαλοπρέπειας κ λαμπρότητος την ετήσια αυτού εορτή ο φερόνυμενος Ιερός Ναός ΑΓΊΟΥ ΧΑΡΑΛΆΜΠΟΥΣ ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ

Aπό την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 (και για περίπου 20 ημέρες) από 08:30 πμ έως και 13:30 μμ, στο 20ο χλμ η Εθνική οδός Χίου - Καρδαμύλων στο ύψος «Σαραπιό» (μετά το Δελφίνι) θα παραμένει κλειστή

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 2,700,765
Μοναδικές επισκέψεις: 1,462,960
Από :7 Φεβρουάριος, 2012