Τι μαγείρεψε η Μαρία Εκμεκτσίογλου στο Φεστιβάλ Γεύσεων της Λαγκάδας
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του φεστιβάλ γεύσεων στη Λαγκάδα.
Η σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου μαγείρεψε χερίσια μακαρόνια που έφτιαξαν γυναίκες του χωριού, με χταπόδι που έφεραν οι ψαράδες της Λαγκάδες και χιώτικη μαστίχα.
Την Παρασκευή το πρόγραμμα ξεκινά στις 6:30 και περιλαμβάνει διαγωνισμό γεύσεων και παραδοσιακούς χορούς.
Ημερομηνία:
07/20/2018
- Προσθήκη νέου σχολίου
- 1350 εμφανίσεις