Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Συνελήφθησαν, χθες (22-06-2017) στη Χίο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Το Σάββατο 17/6/2017 έγινε η πρώτη προσέγγιση του επιβατηγού-οχηματαγωγού Εξπρές Πήγασος στο λιμάνι των Μεστών, εκτελώντας το νέο δρομολόγιο άγονης γραμμής ΛΑΥΡΙΟ - ΜΕΣΤΑ ΧΙΟΥ -ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ - ΛΗΜΝΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ.

>> Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας στη Χίο
Πανηγυρίζει και θριαμβολογεί η κυβέρνηση ότι ψήφισε νέα προαπαιτούμενα μέτρα. Η νέα συμφωνία δεσμεύει τη χώρα για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% έως το 2022 και πάνω από 2% έως το 2060.

Ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι υπόσχεται το Βιβλιοπωλείο «Πέτρα, Ψαλίδι, Χαρτί» στην Καλλιμασιά οργανώνοντας δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, με τα προγράμματα να ξεκινούν από την 1η Ιουλιου.

"Ολοκληρωμένος άνθρωπος, κομμουνιστής και πρωτοπόρος ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο".

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε) αποτελούν ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο έχει ως κύριο σκοπό την επανένταξη των ενηλίκων στην δια βίου εκπαίδευση καθώς και στην απόκτηση δεξιοτήτων ζωής.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 1,690,759
Μοναδικές επισκέψεις: 669,471
Από :7 Φεβρουάριος, 2012