Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου καλεί τα Μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 2η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.30, στον χώρο του Σωματείου, στις Εργ. Κατοικίες Ευρετής.

>> Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
Σε μια θεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απόκρυψης και αποπροσανατολισμού από την ουσία, μετατράπηκε αυτή για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, που πραγματοποιήθηκε στις 17-10-2018.

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες του έργου «Συντήρηση Υ/Σ 58 Χίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία το χρονικό διάστημα από τις 08:00 έως τις 15:00 την Κυριακή 21/10/2018 στις παρακάτω οδούς της πόλης της Χίου.

Απόβροχο Οχτώβρη της Καισαριανής, για να αλλάξω το στίχο της Κικής Δημουλά.
Βουρκωμένο ήταν το απόγευμα της Παρασκευής, στις 12 του Οχτώβρη 2018, στην Καισαριανή.

Στο πλαίσιο εφαρμογής του επισιτιστικού προγράμματος-Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων/(ΤΕΒΑ) που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας και Κοιν. Αλληλεγγύης και τοπικά συντονίζει ο Δήμος Χίου, θα διανεμηθούν τις επόμενες ημέρες, από τον Δήμο Χίου, είδη διατροφής (νωπά τρόφιμα) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ/ΤΕΒΑ.

Το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου ξεκινά μια νέα συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή της χώρας μας και στο πλαίσιο των κινηματογραφικών προβολών "Η Λυρική στη Μεγάλη οθόνη" φιλοξενεί δύο σπουδαίες παραγωγές της.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 1,946,999
Μοναδικές επισκέψεις: 854,416
Από :7 Φεβρουάριος, 2012