Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Το Σωματείο εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Χίου ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για το πως αμείβεται φέτος η 28η Οκτωβρίου.

«Το Νομικό Πρόσωπο με γνώμονα την προστασία των χρηστών του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, αμέσως μετά την ενημέρωση για ύπαρξη κρούσματος κορονοϊού θα προβεί στις παρακάτω ενέργειες: 1. Διακοπή λειτουργίας από τις 26 έως τις 28/10»

>> Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνου για την 28η Οκτωβρίου 1940

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ανδρέας Μιχαηλίδης θα παραστεί στους εορτασμούς του αντιφασιστικού «Όχι» για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην τοπική κοινότητα Βολισσού.

>> Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
Στο κράτος του «νόμου» και της «τάξης,» στο κράτος του βούρδουλα, των μνημονίων και της αδικίας, ως κυβερνητικός υπάλληλος και όχι αιρετός, καταφεύγει ο δήμαρχος Χίου , για να δικαιολογήσει την απουσία του ίδιου και της παράταξής του, από το μονοθεματικό συμβούλιο για τη διαφάνεια.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»-Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, ολοκλήρωσε την αποστολή 65 κιβωτίων με είδη ιματισμού, προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες, κατοίκους της Κοινότητας Προδρόμου Καρδίτσας.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 2,267,191
Μοναδικές επισκέψεις: 1,089,716
Από :7 Φεβρουάριος, 2012