Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Τακτική δικάσιμος για την 1η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους ορίστηκε από την εισαγγελέα Χίου για τα δύο Χιώτες που συνελλήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας, 13/1/20, για τα επεισόδια κατά την διάρκεια της άφιξης του Υφυπουργού Εργασίας, βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη στο Δημαρχείο Χίου.

>> Ανακοίνωση Χιακής Συμπολιτείας
Στο θλιβερό και επικίνδυνο γαϊτανάκι που παίζει η κυβέρνηση της ΝΔ, σε συσκέψεις και παρασυναγωγές, με την υπόγεια συμμετοχή κάποιων εκ των τοπικών αρχών, χρειάζονται καθαρές απαντήσεις:

Πάνω από εκατό άτομα αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και συμμετείχαν στην εκδήλωση τσάι και κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΡΟΟΔΟΥ το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιανουαρίου 2020, στο Χάραμα.

>> Γράφει ο Παντελής Ι Σαλλιάρης, Τοπικός Σύμβουλος Βροντάδου
Η ώρα της κρίσεως έφθασε! Ολοι οι αυτοδιοικητικοί που τόσο στην διευρημένη σύσκεψη με το Τοπικό Συμβούλιο του Βροντάδου, όσο και και στην Λαϊκή Συνέλευση του Βροντάδου έσκιζαν τα ρούχα τους υποστηρίζοντας το ΟΧΙ στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α στο 15ο χλμ ή όπου αλλού στο Αίπος, ήλθε η ώρα να αποδείξουν ότι το εννοούσαν

>> Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη συνάντηση Τραμπ - Μητσοτάκη
Η συνάντηση Τραμπ - Μητσοτάκη ήταν η επίσημη και πανηγυρική χρεοκοπία της πολιτικής των κομμάτων του ευρωατλαντικού τόξου...

>> Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
Το απέδειξαν για πολλοστή φορά η κυβέρνηση της ΝΔ και οι τοπικοί της άρχοντες σε περιφέρεια και δήμο , ότι δεν ιδρώνει το αυτί τους στο ανθρώπινο δράμα.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 2,144,233
Μοναδικές επισκέψεις: 1,000,037
Από :7 Φεβρουάριος, 2012