Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Oμιλία που αφορά όλους τους κατοίκους της Ομηρούπολης, αλλά και όσους πραγματικά νοιάζονται για το νησί, από άκρη σε άκρη, θα πραγματοποιήσει ο επικεφαλής της ΣυμμαΧίας Αξιών, Κώστας Τριαντάφυλλος, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου.

>> Γράφει η Ολυμπία Κουβαρά
Στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, οι νέες και οι νέοι των Νησιών μας έχουν επιλογή που να αντιστοιχίζεται στα συμφέροντά τους

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χίου, για πυρκαγιά σε υπολείμματα καλλιεργειών, στη Δ.Ε. Αμανής του δήμου Χίου.

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Χίου «Λέων Αλλάτιος» εν όψει της νέας εκπαιδευτικής περιόδου σας προσκαλεί στην τελετή του Αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα της Εθνικής Αντιστάσεως 4 Καμμένος Πύργος.

Οι βρετανικοί Times προτείνουν τη χώρα μας και κορυφαίους προορισμούς της για το φθινόπωρο

>> Ανακοίνωση της ΣυμμαΧίας Αξιών
Σήμερα επισκεφτήκαμε δυο ακόμη ιστορικά χωριά του νησιού μας, το Βουνό και τα Νένητα.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 2,808,099
Μοναδικές επισκέψεις: 1,559,532
Από :7 Φεβρουάριος, 2012