Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Στο 1ο Πανελλήνιο Μουσικό Φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων ενάντια σε κάθε μορφή βίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στο Δημαρχείο Κηφισιάς συμμετείχε το Ειδικό Εργαστήριo Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Χίου.

Το Αστικό Κτελ Χίου Α.Ε. ενημερώνει ότι την TETAΡΤΗ 24/5/2017 στην περιοχή Φραγκομαχαλά θα εκτελούνται έργα και ο δρόμος θα είναι κλειστός.

Στη σύλληψη μίας 22χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.

>> Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα
Την ημέρα που ψηφιζόταν το 4ο μνημόνιο της Ελλάδας, το Δημοτικό Συμβούλιοσυγκλήθηκε βεβιασμένα, να ψηφίσει το δικό του μνημόνιο υποταγής στα γκρίζα συμφέροντα που θέλουν τη Χίο ένα νησί φυλακή, ένα νησί δεσμοφύλακα για λογαριασμό της Ευρώπης, μέσω της δημιουργίας ενός (μόνο;) ακόμα νέου κέντρου (ΠΡΟΚΕΚΑ - Φυλακή).

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ) διοργανώνει κατασκηνωτικό πρόγραμμα για Άτομα με Αναπηρία για το έτος 2017, στον κατασκηνωτικό χώρο των προσκόπων στο Μάναγρο Βολισσού Δήμου Χίου

Η Θεατρική Ομάδα Χίου παρουσιάζει την τραγωδία του Σοφοκλή, «Φιλοκτήτης». Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, ώρα 8.30 μ.μ. την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 26, 27 και 28 Μαΐου, αντίστοιχα.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 1,671,120
Μοναδικές επισκέψεις: 656,387
Από :7 Φεβρουάριος, 2012